BurghtLink

Community voor ouders, verzorgers en team van de Burghtschool

BurghtLink is de community waar ouders en verzorgers van kinderen van onze school, gemakkelijker met elkaar in contact kunnen komen. Met als doel om de Burghtschool en het team van leerkrachten te ondersteunen.

We denken allemaal wel eens 'Zou ik mijn expertise niet aan dit onderwerp kunnen verbinden' en 'Dat zou toch beter kunnen?' Of 'Wat zou het leuk zijn als ik de school hierbij zou kunnen helpen'.
De één is een goede projectmanager, de ander weet veel van netwerken of communicatie, weer een ander iets van grafisch ontwerp of tuinieren.
Veel ouders en verzorgers dragen al een steentje bij op school.
Misschien wilt u dit ook doen? Daarom is er de BurghtLink zodat iedereen eenvoudig en laagdrempelig met elkaar en het team in contact kan komen.

Wie bent u? Wat kunt u? En wat zou u willen toevoegen aan de school, zodat zaken en werkzaamheden rondom de kinderen en de Burghtschool nog beter georganiseerd kunnen worden?
Soms ontbreekt het de school aan tijd of mogelijkheid om alles zelf te doen.
Wat alleen niet lukt, lukt samen wel! Dat is de gedachte hierachter.

Deze groep is niet in het leven geroepen voor MR, Leonardo of de Oudervereniging, maar voor andere -praktische- zaken en werkzaamheden rondom school.
Denk aan de tuin, onderhoud aan het gebouw, hulp bij technologie of communicatie.

Als ouder/ verzorger kunt u zich aanmelden voor de BurghtLink via LinkedIn.
De uitgangspunten zijn dat:

• Dit een groep is uitsluitend voor ouders, verzorgers en het team van leerkrachten. U kunt uiteraard ook onderling 'linken'.
  • Het voor schoolzaken geldt. Daarom is het belangrijk te weten dat het gaat om vrijwillige werkzaamheden (dus mét gesloten beurs).
  • U de school graag helpt!

Doet u mee - meldt u aan en deel uw aandachtsgebieden of expertise!