Leerlingen

Dit is een speciaal onderdeel voor leerlingen van de Burghtschool!
Wat je altijd al had willen weten moet je hier kunnen vinden.

Je leest hier welke bijzondere uitstapjes je dit jaar kunt verwachten: Artis, theater, schaatsen, noem maar op.

De leerlingenraad heeft een eigen pagina. Zij verzamelt wensen en plannen van jullie en probeert die uit te (laten) voeren. Lees wat ze allemaal bereikt hebben en wat ze bespreken.

Op school leer je een hoop en soms wil je thuis misschien wat stof inkijken of via spelletjessites je taal of rekenkunde verhogen. Kijk dan op de surf & schoolpagina.

Wist je dat je met vragen of problemen op allerlei manieren geholpen kan worden?

Verveel je je ‘s middags, check dan eens het aanbod van activiteiten na schooltijd.

Op de afsprakenpagina lees je hoe het hoort op school: de regels.

Foto's van je klas en de rest van de school worden door leerkrachten en ouders, misschien zelfs door jouzelf op de foto pagina gezet. Neem af en toe eens een kijkje!

Suggesties of tips van zaken die je op de leerlingenpagina's van de website wilt terugvinden, kun je mailen naar: webredactie@obsburght.nl.