Over de leerlingenraad

De leerlingenraad is een groep kinderen uit de groepen 6 tot en met 8 die mee  bepaalt met wat er op school gebeurt. Zij bespreken maandelijks de meningen en ideeën van kinderen uit de verschillende groepen.

Er zijn afgelopen jaar heel veel ideeën binnen gekomen zoals het basketbalnet vervangen en het idee om de meesters en juffen ergens anders te laten roken.

We hebben ook een ideeënbus, die in de hal van H34 hangt naast het magazijn. Hier kunnen de kinderen hun briefje met idee of mening kwijt. In de vergadering bespreken wij al die ideeën en beslissen we of we iets met de ideeën kunnen doen.

Alleen de bovenbouw kan meedoen aan deze leuke vergaderingen. Helaas kunnen er maar 2 leerlingen per klas bij zijn. Maar  in januari gaat  één van de twee kinderen uit de leerlingenraad, zodat de andere kinderen uit de klas ook een kans krijgen om in de leerlingenraad te komen. Wij hopen dat u nu iets meer te weten bent gekomen over de leerlingenraad.

Vriendelijke groet,

Wie zitten er schooljaar 2016-2017 In de leerlingenraad?

6A -  Kyra, Sofie en Pjotr
6B -  Julie en Jan
7A  - Lotte en Boots
7B  - Anna en Cazimir
8A  - Timon en Sjoerdje
8B  - Olivier en Maddy
8C - Eva en Pelle

Vergaderdata

2016: maandag 26 september, 10 oktober, 28 november en 19 december
2017: maandag 16 januari, 13 februari, 20 maart, 10 april, 8 mei, 12 juni en 3 juli

Verslagen van vergaderingen

Je kunt hieronder lezen wat de leerlingenraad heeft besproken in de laatste twee vergaderingen. Als je ook wilt weten waarover ze in de andere vergaderingen hebben gesproken in dit schooljaar, dan kun je dit vinden in de notulen onderaan deze pagina. Deze kun je downloaden. Ook vind je daar een verslag van wat de leerlingenraad heeft bereikt in het afgelopen jaar op school.