Na schooltijd

Op de Burghtschool en op andere plekken in de buurt zijn er allerlei dingen te doen na school. Hier een greep uit de mogelijkheden, maar kijk ook op de website kidsactiviteiten of onderaan deze pagina bij de wijkarrangementen;

• Knutselen, koken, theater en veel andere cursussen door DockDock Kidsactiviteiten wordt gesubsidieerd door de gemeente Amsterdam.

Een aantal activiteiten vinden plaats op school maar ook op andere locaties in de buurt.
    Kijk voor het gehele programma op www.amsterdam.nl/kidsactiviteiten, ga naar Centrum en klik op Westelijke Binnenstad daar vindt u ook meer informatie over de inhoud van de activiteiten.
    Via deze site kunt u uw kind online inschrijven en met IDEAL betalen voor een van de cursus. Kijk voor meer informatie in het programmaboekje dat verkrijgbaar is bij de administratie op school, of te downloaden is vanaf de website van IJsterk
  • Dans, gitaar, piano, toneel, wintertennis, voetbal

​Movendi geeft deze naschoolse lessen in de  Burghtschool en in de buurt.
          Zie www.movendi.nl voor het actuele rooser.
          Leerlingen van alle scholen kunnen overal meedoen en het hele seizoen
          instappen tenzij de cursus vol is.
          Voor nadere informatie en aanmelding voor proeflessen kunt u een e-mail
          sturen naar info@movendi.nl.

• Karate door de Shokatan Club: Deze lessen zijn vroeg in de avond in de gymzaal op school. Op woensdagavond is er ook een ouder-kind training. Meer informatie vind je hier.
  • Schaakles: In het atelier (technieklokaal) op school, woensdagmiddag van 12.30 - 13.30 uur voor kinderen vanaf 8 jaar. Henk Smitz geeft de denksport lessen en je kunt hem voor meer informatie bellen op: 020 - 664 8141.

• Diverse sporten door Club Sciandri: Dit is voor kinderen uit de buurt. Zij kunnen hier kennis maken met verschillende soorten sport. Ook is er de sportinstuif. In deze lessen wordt veel aandacht besteed aan de beleving van sport- en spel. Spelenderwijs leer je verschillende motorische vaardigheden zoals klimmen, klauteren, rollen en springen. De lessen worden in de gymzaal op de Westerstraat gegeven. Aanmelden kan via het formulier op de website van Sciandri of je kunt een e-mail met alle gegevens sturen naar: centrum@sciandri.com.