Over de leerlingenraad

De leerlingenraad is een groep kinderen uit de groepen 6 tot en met 8 die mee  bepaalt met wat er op school gebeurt. Zij bespreken maandelijks de meningen en ideeën van kinderen uit de verschillende groepen.

Er zijn afgelopen jaar heel veel ideeën binnen gekomen zoals het basketbalnet vervangen en het idee om een volleybaltoernooi voor de groepen 6 te organiseren.

We hebben ook een ideeënbus, die in de hal van H34 hangt naast het magazijn. Hier kunnen de kinderen hun briefje met idee of mening kwijt. In de vergadering bespreken wij al die ideeën en beslissen we of we iets met de ideeën kunnen doen.

Alleen de bovenbouw kan meedoen aan deze leuke vergaderingen. Helaas kunnen er maar 2 leerlingen per klas bij zijn. Jaarlijks worden er twee nieuwe deelnemers gekozen. Wij hopen dat u nu iets meer te weten bent gekomen over de leerlingenraad.

Vriendelijke groet,

Wie zitten er schooljaar 2017-2018 In de leerlingenraad?

6A - Naomi en Rens
6B - Sael en Luca
6C - Roxy en Augustijn
7A - Zwerver en Lisa R.
7B - Lucas en Lee
8A - Hein en Teddy
8B - Lisa en Manú

Vergaderdata

2018: Maandag 5 november en woensdag 12 december
2019: Woensdag 16 januari, 6 febrauari, 6 maart, 10 april, 8 mei, 5 juni en 3 juli.

Verslagen van vergaderingen

Je kunt hieronder lezen wat de leerlingenraad heeft besproken in de laatste twee vergaderingen. Als je ook wilt weten waarover ze in de andere vergaderingen hebben gesproken in dit schooljaar, dan kun je dit vinden in de notulen onderaan deze pagina. Deze kun je downloaden. Ook vind je daar een verslag van wat de leerlingenraad heeft bereikt in het afgelopen jaar op school.