Leerlingenraad

 

Over de leerlingenraad

De leerlingenraad is een groep kinderen uit de groepen 6 tot en met 8 die mee  bepaalt met wat er op school gebeurt. Zij bespreken maandelijks de meningen en ideeën van kinderen uit de verschillende groepen.

Er zijn afgelopen jaar heel veel ideeën binnen gekomen zoals het basketbalnet vervangen en het idee om een volleybaltoernooi voor de groepen 6 te organiseren.

We hebben ook een ideeënbus, die in de hal van H34 hangt naast het magazijn. Hier kunnen de kinderen hun briefje met idee of mening kwijt. In de vergadering bespreken wij al die ideeën en beslissen we of we iets met de ideeën kunnen doen.

Alleen de bovenbouw kan meedoen aan deze leuke vergaderingen. Helaas kunnen er maar 2 leerlingen per klas bij zijn. Jaarlijks worden er twee nieuwe deelnemers gekozen. Wij hopen dat u nu iets meer te weten bent gekomen over de leerlingenraad.

Vriendelijke groet,

Leerlingenraad

Wie zitten er schooljaar 2020-2021 In de leerlingenraad?

6A - Aicha en Oscar
6B - Mauro en Julia
7A - Lucy en Koen
7B - Katja en Duco
8A - Sam en Oscar Mous
8B - Juneau en Noah
8C - Tristan en Liv

Vergaderdata

30 september
21 oktober
11 november
16 december
6  januari
3  februari
10 maart
7  april
19 mei
16 juni

Verslagen van vergaderingen

Je kunt hieronder lezen wat de leerlingenraad heeft besproken in de laatste twee vergaderingen. Als je ook wilt weten waarover ze in de andere vergaderingen hebben gesproken in dit schooljaar, dan kun je dit vinden in de notulen onderaan deze pagina. Deze kun je downloaden. Ook vind je daar een verslag van wat de leerlingenraad heeft bereikt in het afgelopen jaar op school.