Over de leerlingenraad

De leerlingenraad is een groep kinderen uit de groepen 6 tot en met 8 die mee  bepaalt met wat er op school gebeurt. Zij bespreken maandelijks de meningen en ideeën van kinderen uit de verschillende groepen.

Er zijn afgelopen jaar heel veel ideeën binnen gekomen zoals het basketbalnet vervangen en het idee om een volleybaltoernooi voor de groepen 6 te organiseren.

We hebben ook een ideeënbus, die in de hal van H34 hangt naast het magazijn. Hier kunnen de kinderen hun briefje met idee of mening kwijt. In de vergadering bespreken wij al die ideeën en beslissen we of we iets met de ideeën kunnen doen.

Alleen de bovenbouw kan meedoen aan deze leuke vergaderingen. Helaas kunnen er maar 2 leerlingen per klas bij zijn. Jaarlijks worden er twee nieuwe deelnemers gekozen. Wij hopen dat u nu iets meer te weten bent gekomen over de leerlingenraad.

Vriendelijke groet,

Wie zitten er schooljaar 2018-2019 In de leerlingenraad?

6A - Silver en Isabel
6B - Taete en Skipper
6C - Lux en Otis
7A - Anna en Nicholas
7B - Nomi en Lewis
7C - Ids en Sahrissa
8A - Keet en Haydn
8B - Beatrice en Tristan

Vergaderdata

20 nov

Verslagen van vergaderingen

Je kunt hieronder lezen wat de leerlingenraad heeft besproken in de laatste twee vergaderingen. Als je ook wilt weten waarover ze in de andere vergaderingen hebben gesproken in dit schooljaar, dan kun je dit vinden in de notulen onderaan deze pagina. Deze kun je downloaden. Ook vind je daar een verslag van wat de leerlingenraad heeft bereikt in het afgelopen jaar op school.